Stiri Juniori U18 Masculin

TF U18 Masculin și Feminin - Se cunosc semifinalistele Campionatului Național

TF U18 Masculin și Feminin - Se cunosc semifinalistele Campionatului Național

Faza grupelor în cadrul Campionatelor Naționale U18 Masculin și Feminin s-a încheiat vineri, 13 mai, devenind cunoscute formațiile rămase în cursă pentru cucerirea titlului în ediția 2021-2022.

Competiția masculină se desfășoară la Craiova, iar cea feminină la București, tabloul semifinalelor fiind ocupat de șase echipe bucureștene din totalul celor opt ajunse în penultimul act.

Masculin

Două grupe de câte patru echipe au fost formate, un meci terminându-se cu victorie prin forfait. Acest fapt s-a întâmplat la meciul dintre CSȘ Târgoviște și CSU Știința Slam București, în tabăra bucureșteană evoluând un jucător care n-a fost trecut pe tabelul oficial al echipei și astfel Târgoviște a câștigat cu 20-0 la „masa verde”.

Formațiile calificate sunt:

Grupa 1A – CSA Steaua București (2-1), LPS Bihorul CSM Oradea (1-2)

Grupa 1B – CS Dinamo CSȘ 6 București (3-0), Laguna București (2-1)

Semifinalele se joacă sâmbătă, după următorul program: CSA Steaua București - Laguna București (14 mai, ora 13.00) și CS Dinamo CSȘ 6 București - LPS Bihorul CSM Oradea (14 mai, ora 15.00).

Meciurile sunt disponibile pe YouTube FRB TV.

Feminin

Sistemul este asemănător întrecerii masculine, în semifinale ajungând tot trei formații bucureștene. Singura grupare din provincie care a rămas în lupta pentru titlu este CSȘ CSM Târgoviște.

Au obținut biletele în penultimul act următoarele:

Grupa 1A – CSȘ Nr. 4 Champions București (2-1), CS Olimpia București (2-1)

Grupa 1B – Dan Dacian București (3-0), CSȘ CSM Târgoviște (2-1)

Programul semifinalelor arată astfel: CSȘ Nr. 4 Champions București - CSȘ CSM Târgoviște (14 mai, ora 16.00) și Dan Dacian București - CS Olimpia București (14 mai, ora 18.00).

Asemenea întâlnirilor din competiția masculină, și la feminin partidele vor fi transmise pe FRB TV.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii