Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Condiții horror de cazare pentru sportivele care au jucat la Târgoviște. Galerie Foto

Condiții horror de cazare pentru sportivele care au jucat la Târgoviște. Galerie Foto

Turneul 5 al Ligii Naționale de Baschet Feminin a fost unul plin de peripeții, cel puțin pentru jucătoarele care au avut de înfruntat „bula” din Târgoviște.

Astfel, fetele care au jucat în acea grupă au fost nevoite într-o altă sală, după ce gazdele au cerut schimbarea arenei din pricina unor „condiții neprielnice” la Sala Sporturilor din Târgoviște.

Jucătoarele au fost cazate la Hotelul Valahia din oraș, acolo unde condițiile au fost iarăși deloc plăcute. Hotelul se află în renovare în această perioadă, motv pentru care o parte dintre fetele care au fost cazate la etajele superioare au avut parte de condiții de cazare asemănătoare cu căminele studențești.

Astfel, din descrierea uneia dintre jucătoarele care ne-a trimis pozele din galeria foto, mizeria era una de nedescris și au avut chiar și un conflict cu responsabilii hotelului. Mai mult, din imagini se poate vedea cum mobilierul este unul învechit iar accesoriile sanitare erau la rândul lor vechi și ruginite. (VEZI GALERIA FOTO)

Așadar, dacă la Târgoviște condițiile de cazare ale jucătoarelor au fost deloc grozave, U Cluj și FCC Arad au avut de străbătut o țară întreagă pentru a juca un singur meci în cadrul turneului de la Constanța. Asta după ce trupa gazdă a depistat mai multe cazuri de covid și nu a putut juca chiar în turneul pe care dobrogencele îl găzduiau.

Dacă mai luăm în calcul și scorurile imense de la partidele în care sunt implicate copilele de la Oradea, care altfel nu au cum să evolueze pentru că deocamdată competițiile juvenile sunt suspendate, ne putem da seama de starea precară în care a ajuns baschetul feminin din România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!