Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Echipa de baschet feminin din Constanța va purta numele Simonei Halep

Echipa de baschet feminin din Constanța va purta numele Simonei Halep

Phoenix CSU Constanța și-a schimbat denumirea în Phoenix CSU Simona Halep.

Clubul sportiv a anunțat asocierea cu cea mai bună tenismenă româncă prin intermediul paginii oficiale de Facebook. 

 

După o decadă în care am crescut împreună și am bătut la porțile marii performanțe pentru a ne face un nume în baschetul...

Posted by Phoenix CSU Simona Halep on Wednesday, August 19, 2020

Cu mândrie vă anunțăm trecerea la o nouă identitate vecină cu succesul, care ne va responzabiliza în primul rând pe noi, dar care sperăm să fi model de inspirație pentru viitoarele talente ale baschetului constănțean. În baza parteneriatului pe care îl avem cu CSU Știința Constanța, care a devenit prin ordin de ministru CSU Simona Halep Constanța, clubul nostru își va schimba și el numele și se va numi pe viitor Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Și ce moment mai potrivit ar putea fi dacă nu unul care vine imediat după succesul Simonei la Praga Open după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de coronavirus.

Fără a fi o presiune în plus pentru noi, sperăm ca victoriile obținute de cea mai bună jucătoare de tenis a Constanței și a României să fie luate ca reper de fiecare dintre cei care alcătuiesc „familia“ Phoenix Constanța și împreună să oferim cât mai multe momente de satisfacție, să atingem noi praguri ale succesului și să demonstrăm că merităm să ne identificăm alături de Simona Halep.

Cel mai probabil schimbarea denumirii este un lucru menit să aducă un beneficiu imaginii clubului. 

Menționăm faptul că Simona Halep s-a născut și a copilărit în orașul Constanța. De asemenea, aceasta este prima sportivă din România care a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, la simplu, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams. Horia Tecău, tot un constanțean, care a fost la același liceu sportiv cu Simona Halep, este și el deținător al unui trofeu la Wimbledon, la dublu.

*foto: Municipiul Cluj-Napoca/Dan Tăuțan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!