Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad speră la victorie cu Sepsi SIC și la locul doi înainte de play-off

FCC Baschet Arad speră la victorie cu Sepsi SIC și la locul doi înainte de play-off

Etapa a 9-a din faza a doua a sezonului regulat din campionatul feminin, prima grupă valorică va avea loc miercuri, 4 martie. Cel mai important meci al rundei este cel dintre formația arădeană și campioana en-titre. În cazul unei victorii, Aradul poate spera la locul doi la finalul sezonului regulat și implicit să obțină calificarea direct în semifinale. Programul complet al etapei:

 

Olimpia CSU Brașov -  CS Universitatea Cluj-Napoca (ora 17:00)

Echipa antrenată de Dan Calancea se duelează cu ”studentele” de pe Someș după ce a cedat în ultima rundă la Satu Mare, scor 75-58. Clujul vine după o înfrângere pe teren propriu cu gruparea din Arad, scor 64-76. Meciul din tur a fost câștigat de Universitatea cu scorul de 91-80, în urma unei performanțe foarte bune reușite de Tunde Kilin. Cele două formații sunt vecine de clasament și ocupă locurile 5-6, ambele cu câte 14 puncte adunate.

 

FCC Baschet Arad - Sepsi SIC (ora 18:00)

Polivalenta arădeană găzduiește un duel foarte important în special pentru galben-albastre, care își doresc de asemenea revanșa în fața echipei din Covasna după înfrângerea din finala Cupei. Sepsi a câștigat și duelul din turul fazei a doua din LNBF, iar echipa de pe malul Mureșului nu se mai poate lăuda cu o victorie în fața rivalelor din Sfântul Gheorghe de câteva sezoane. Sepsi este pe primul loc în clasament cu 23 de puncte, în timp ce FCC Baschet Arad se află pe locul trei cu 20 de puncte. În ultima rundă, gruparea antrenată de Manuel Rodriguez a câștigat la Cluj-Napoca, scor 64-76, iar jucătoarele din Sfântu Gheorghe au câștigat clar acasă cu CSM Târgoviște, scor 88-51.

 

CSM Târgoviște - CSM Satu Mare (ora 18:00, FRB TV)

Sătmărencele s-au impus clar în confruntarea directă din tur, scor 86-56. În ultima etapă, formația din Dâmbovița a cedat categoric pe terenul celor de la Sepsi, 88-51, iar Satu Mare a câștigat acasă cu Brașov, 75-58. CSM Târgoviște va termina pe locul 4 sezonul regulat, având în acest moment 16 puncte. CSM Satu Mare se află pe poziția a doua cu 21 de puncte.

*Foto: Facebook Sepsi SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!