Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

"U" Cluj-Napoca acționează în instanță Federația Română de Baschet și Consiliul Director

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.07.2018

Ovidiu Vasu este președintele CSU Universitatea Cluj-Napoca

Federația Română de Baschet se confruntă cu un val de probleme venite din partea echipelor cu drept de participare în Liga Națională de Baschet feminin, cauzate de refuzul expres al acestora de a plăti garanția de participare în cuantum de 10.000 de euro instituită de Consiliul Director al forului românesc pe data de 23 mai 2018.

Cel mai vehement club pare a fi Universitatea Cluj-Napoca, echipă ce inițial, prin vocea lui Liviu Alexa, și-a anunțat candidatura la titlul de campioană, însă ulterior acestuia i-a fost revocat dreptul de conducere al echipei alb-negre. Conform portalului instanțelor de judecată, clubul studențesc a înregistrat, pe 13 iulie, la Curtea de Apel Cluj-Napoca o cerere în contradictoriu cu Federația Română de Baschet și Consiliul Director al acesteia.

Obiectul cererii, conform aceleiași surse, îl constituie anularea actului administrativ din data de 23.05.2018 al Consiliului Director al Federației Române de Baschet - mai exact instituirea obligației de plată a garanției de participare în LNBF în cuantum de 10.000 euro - cât și o cerere de suspendare al acestui act administrativ. 

Vă reamintim că marți, 17 iulie, la Sibiu s-au adunat conducătorii mai multor cluburi cu drept de participare în Liga Națională de Baschet feminin și au înaintat un document oficial către Federația Română de Baschet prin care au înstiințat poziția fermă a acestora de a nu plăti garanția de 10.000 de euro, chiar cu riscul interdicției de participare în următoarea ediție de campionat.

Vom reveni cu amănunte!

16 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Trebuia cineva sa rupă pisica. FRB e pusă pe facut bani, au nevoie pentru salarii de obraz subțire. De unde să vină și cluburile astea cu atâția bani? Nu mai zic că sunt n taxe, de transfer, de licențe antrenor etc. Apoi, sunt plătiți niște golani de arbitri să fluiere cum vrea mușchiul lor. Ce e mai urât, am văzut cum vin toți arbitrii cu o mașină dar cer bani toți pentru decont. Se alege praful, ei mizau pe vreo 20 de echipe in asa-zisa superligă da' nu stiu dacă vor stânge 10-12. O întrebare, a luat FRB banii din amenda dată Phoenix Galați pentru retragerea echipei feminine din LNBF, 25000 de coco? Altă întrebare, au încasat amenda de la CSU Alba Iulia pentru retragerea satelitului din L1, 10000 de coco?

    cu 5 ani în urmă (18.07.2018)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Ioai Doamne,
      stimate coleg, n-ati auzit ?! Dupa cum a stabilit "tatucul" cu zambet de cremeliera, Trend-ul in acest an este AMNISTIA.... penala, fiscala...de toate felurile....
      Ah, era sa uit : daca mai continuati cu intrebari din acestea tendentioase poate va treziti cu niscai amenzi penale ca-calomniati ( sic ! :) ) niste domni din institutiile statului cu merite deosebite in implementarea programului de guvernare DouazeciSaispe - DouazeciDouazeci

      cu 5 ani în urmă (18.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Stimate coleg, trăiesc în Teleorman, nu mi-a fost nicicând teamă să mă exprim, amnistia este pentru TelDrum&co., eu vorbesc punctual. Are dreptate Vasu când face această acțiune! Eroarea lui este când dă clubul pe mâna unuia ca Boț, un infect de la ITM Cluj care mă amenință pe mine prin cunoștințe comune că îmi rupe capul pentru că, atunci când TB a publicat articolul prin care a informat că că NBS a preluat managementul U Cluj, am spus că eșecul e garantat prin antrenorul proaspăt numit. Aștept o reacție, eu nu sunt în raza de acțiune a lui Boț pentru a mă teme de eventuale consecințe!

      cu 5 ani în urmă (18.07.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      Teleorman
      Cata mandrie pe capul tau. Toata lumea stie ca istetii sunt de acolo. Ati facut tarabde ras pe toate planurile. Marii jucatori din tara joaca la Al Cacad si Al Pisad. In loc sa ajutati sportul il furati cu nerusinare.

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Bozgore, văd că tot luați jucătoare ce au trecut pe la Alexandria, ciocu' mic!

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      ....
      Jucatoarele voastre se roaga sa i luam aici in civilizatie, pepenar paduchios ce esti. Pentru bozgorelile tale ce pumni ti as da pe capul ala raios de nespalat. Daca nu veneai in secuime nu stiai ce i aia wc

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Ciuș că mi-o făcuși... Halitor de cai!

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      ...
      De la ajutorul social ai gura asa mare? Vezi ca vin pompieriibsa ti salveze chirpiciul!

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Te-am mai întrebat dacă poți s-o sugi fără s-o uzi! Da' poți s-o inmoi fără s-o indoi? Tot bozgor ești!

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      .....
      Hai la piepeni, piepeni avem, piepeni. Astabstrigai cand ai fost in secuime. Si vai de capul nostru ce putoare era in jurul tau!

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Tot bozgor esti!

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      ....
      Fuiii. Pune mana pe sapa si lucreaza. Vezi ca ti am trimis pate cu fainosag sa nu mori de foame

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    Raspunde
  • ovidiu parau :

    despre oameni normali...
    Draga domnule Chirita, citesc, ca si dvs., articolele de pe TB, si, destul de rar, doresc sa fac comentarii. De regula reactionez atunci cand sesisez neadevaruri, lipsa de informare si rautate in sustinerile celor care ataca echipa NBS Cluj.La fel se intampla si acum. Pun pe seama lipsei de informare rautacismele la adresa noastra si, de aceea, va stau la dispozitie cu informatii despre activitatea noastra, pentru a va ajuta sa depasiti aceasta faza de dusmanie si a va forma o opinie mai obiectiva despre noi si munca depusa de oamenii de la NBS Cluj.Singura rugaminte ar fi sa purtam aceasta conversatie in particular.
    Cu stima
    Ovidiu PărăU

    cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      D-le Părău, puteți întreba pe Boț dacă la baby-baschet mi-a transmis amenințări printr-o cunostință comună? Nu dau numele persoanei respective, e om de baschet. Apoi, dacă managementul NBS era așa performant probabil că se lăuda cu vreun titlu în ultimii ani. Părerea mea!

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • ovidiu parau:

      2 observatii
      - Oare de ce nu se modereaza postarile? Dialogul de mai sus nu prea are ce cauta aici. Limbaj suburban, jigniri,etichetari, sunt departe de ce ar trebui sa fie o discutie, chiar si polemica.
      - Domnule Chirita, v-am oferit posibilitatea de a va informa direct, fara intermediari, despre noi si m-am oferit sa fac acest lucru. Oferta e inca valabila.

      cu 5 ani în urmă (20.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA!
      DIALOG POTI SA PORTI DOAR CU OAMENI INTELIGENTI !!

      cu 5 ani în urmă (05.09.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!