Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Guțoaia, la cel mai bun joc din preliminarii

Paul Olar

Paul Olar
20.08.2014

Adrian Guțoaia a contribuit plin la al treilea succes obținut de România în actuala campanie de preliminarii pentru Eurobasket 2015. Trupa noastră a dispus de Slovacia cu scorul de 90-86, iar sportivul amintit s-a remarcat cu 20 de puncte.

Noul jucător al lui CSM Oradea a avut 7/8 din interiorul semicercului, 1/5 de la mare distanță și 3/4 la libere. În plus, sportivul originar din Galați și-a trecut în cont 3 recuperări și o intercepție, petrecând pe parchet 34 de minute.

Guțoaia a evoluat în  toate cele patru jocuri disputate de România. El are medii de 13.3 puncte, 3.0 recuperări și 2.3 pase decisive, clasându-se pe locul cinci în topul intercepțiilor. Din acest punct de vedere, trebuie spus că Adi fură 2.3 mingi pe întâlnire.

Următoarea confruntare a României este programată în compania Suediei.

*Foto: Traian Racu/Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!