Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

All Star Game. Filip Adamovic s-a impus în concursul aruncărilor de trei puncte

Valentin Todea (Oradea)

Valentin Todea (Oradea)
12.04.2016

După ce Kevin Hardy a ieșit învingător în concursul de slam-dunk din cadrul All Star Game, a venit momentul finalei aruncărilor de la mare distanță. În prima fază s-au duelat Bogdan Popescu, Andrei Mandache, Porter Troupe, Will Franklin și Filip Adamovic, pentru ca Franklin și Adamovic să dispute finala.

Astfel, fundașul Clujului a avut cele mai multe aruncări din afara semicercului reușite atât în calificări cât și în finală, acolo unde a strâns 23 de puncte, față de 21 ale adversarului său, Will Franklin, devenind câștigătorul întrecerii.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    DA
    Exact ca si ieri , finalul (ultima aruncare ) a facut diferenta !

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Asta-i All Star Game in Romania- primii 3 la finalul sezonului cu cel mai bun procentaj la aruncari de 3 nu s-au duelat.

    cu 8 ani în urmă (13.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!