Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arbitraj - Stoica, Grigoraș și Vinași la europenele de juniori

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.07.2013

Sibianul Ciprian Stoica (foto, stânga) este prezent la Campionatul European U20 masculin - Divizia A de la Tallin. Cavalerul fluierului originar din România a oficiat câte un meci aproape în fiecare zi de la evenimentul ajuns deja la faza semifinalelor.

În schimb, la Divizia B, eveniment organizat la Pitești, unde participă și echipa națională de tineret a României, arbitrează Laurențiu Grigoraș.

La nivel U18 masculin, în primele două zile la Divizia A nu a fost delegat niciun cavaler al fluierului din România. În schimb, la Divizia B, în Macedonia, este prezent Doru Vinași.

Foto: Manases Sandor (www.sportoldal.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!