Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arbitraj - Suspendat în campionatul intern, Ciprian Stoica arbitrează meciuri internaţionale

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.06.2014

Foto: sportoldal.ro

Meciul #2 al finalei dintre CSU Asesoft Ploieşti şi CSM Oradea s-a încheiat cu o suspendare pentru Ciprian Stoica. Conform comunicatului de presă al FRB, arbitrul originar din Sibiu a fost suspendat două etape deoarece a avut un arbitraj cu greşeli repetate care nu a influenţat rezultatul final al jocului.

În timp ce işi isprăvea pedeapsa, Ciprian Stoica a fost delegat de FIBA să oficieze un meci din calificările EuroBasket Women 2015, eveniment ce se va desfăşura anul viitor în ţara noastră şi Ungaria. În cursul zilei de duminică Stoica a oficiat jocul de la sud de Dunăre dintre reprezentativa Bulgariei şi cea a Croaţiei, încheiat cu victoria celei din urmă, 69-65.

De menţionat că arbitrul sibian a oficiat, sezonul acesta, finala EuroChallenge de la Bologna, Italia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!