Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bianca Andreescu a celebrat titlul de la Rogers Cup alături de campionul NBA, Danny Green

Eduard Popa

Eduard Popa
14.08.2019

Bianca Andreescu a celebrat titlul de la Rogers Cup alături de campionul NBA, Danny Green

Jucătoarea de tenis canadiană cu origini românești, Bianca Andreescu, a reușit săptămâna trecută încă un turneu fabulos la Toronto. Andreescu a câștigat Rogers Cup, după o finală scurtă cu Serena Williams, prilejuită de retragerea legendarei sportive americane.

Andreescu a câștigat al doilea titlu de Masters în acest sezon, după cel de la Indian Wells și a urcat până pe locul 14 în clasamentul WTA. Motive suficiente de petrecere pentru sportiva care încă nu a împlinit 20 de ani. Ea a mers duminică seara într-un club din Toronto, acolo unde l-a întâlnit pe fostul component al echipei locale, Danny Green.

Cei doi au fost surprinși împreună iar poza celor doi a fost imediată „urcată” pe reddit.

Danny Green a devenit extrem de iubit în Toronto, după singurul sezon petrecut de el în orașul canadian. Green a câștigat trofeul NBA alături de Raptors și a avut o contribuție importantă la sezonul istoric reușit de formația din țara frunzei de arțar. Astfel, el și-a trecut în palmares al doilea titlu NBA, după cel câștigat în 2014.

După victoria în fața celor de la GSW, Danny Green a luat și el drumul vestului, la fel ca fostul său coleg de la Spurs și Raptors, Kawhi Leonard. Însă Danny nu va juca la Los Angeles Clippers, ci la Lakers, alături de superstarurile LeBron James și Anthony Davis.

Cât despre Bibi Andreescu, româno-canadianca a decis să abandoneze turneul de la Cincinatti după ce a petrecut peste 11 ore la Rogers Cup. Astfel, Andreescu are în vedere US Open-ul, acolo unde se așteaptă ca ea să aibă încă o prestație fabuloasă.

*foto: reddit

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!