Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bozhidar Avramov revine la Lukoil Academic Sofia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.08.2015

Lukoil Academic Sofia l-a repatriat pe Bozhidar Avramov. Jucătorul bulgar a semnat în ianuarie  2015 cu CSU Asesoft Ploiești, însă nu a reușit să încheie sezonul alături de campioana României din cauza unei accidentări.

Bozhidar Avramov a bifat 6 partide pentru CSU Asesoft Ploiești în stagiunea precedentă. Fundașul bulgar a avut medii statistice de 10.8 puncte, 1.8 recuperări și 2.0 pase decisive în 28 de minute jucate pe meci.

Accidentarea care a încheiat sezonul pentru Bozhidar Avramov a survenit în partida din Cupa României dinte CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara. Bulgarul a suferit o ruptură de ligament anterior iar apoi a avut nevoie o perioadă de pauză de 4-5 luni.

În vârstă de 25 de ani, Bozhidar Avramov și-a început cariera la Cherno More Varna după care a mai trecut pe la Valencia, Gandia BA, Olympia Larissa, Lukoil Academic Sofia și JuveCaserta Basket. Pentru Lukoil Academic Sofia, Avramov a jucat între 2010 și 2014.

În sezonul trecut, Lukoil Academic Sofia a cucerit titlul în Bulgaria, pe când era pregătită de Jovica Arsic, actualul antrenor al lui BCM U Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!