Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campania de transferuri continuă

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
03.08.2015

Managerul și antrenorul Florin Nini a anunțat luni încă un transfer la echipa masculină, care va evolua în premieră în Liga Națională în sezonul 2015-2016.

Este vorba de americanul Jay Threatt, 26 ani, 180 cm, care evoluează pe postul de conducător de joc. Jay a jucat în sezonul 2014-2015 la campioana Finlandei, BC Nokia fiind prezent pe teren în 27 de meciuri în care a avut ca medii statistice: 28,9 minute, 13,4 puncte, 4,9 recuperări, 5,2 pase decisive, 18 indice de eficiență și 37,2% la aruncările de 3 puncte.

Lotul echipei gãlățene Phoenix a suferit modificări în această vară și campania de transferuri nu s-a încheiat. Au fost transferați până acum: Milos Bojovic, Milos Pesic, Yaroslav Lymek, Alin Ioan Borșa și Dragoș Onea, un jucător de 19 ani adus de la CSU Cuadripol Brașov. Din lotul cu care s-a reușit promovarea au rămas la echipă: Ciprian Țelinoiu, Andrei Petică, Robert Bolobiță, Radu Vîrnă, Andrei Sava și Șerban Bălan.

„Lotul nu este definitivat și aștept confirmări pentru amicale. Suntem în tratative cu un jucător pentru poziția 5, un pivot de 207 cm, avem nevoie de un jucător înalt”, a precizat Florin Nini. Phoenix se va reuni pe 10 august.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!