Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: „Ar fi fost just ca victoria să fie a noastră pentru că vicecampioana nu a practicat un baschet foarte elaborat”

Cătălin Burlacu: „Ar fi fost just ca victoria să fie a noastră pentru că vicecampioana nu a practicat un baschet foarte elaborat”

CSA Steaua București a suferit al treilea eșec pe teren propriu din această stagiune. Gruparea militară a fost învinsă de BC CSU Sibiu cu scorul de 72-74, la capătul unui meci foarte disputat. Imediat după joc, antrenorul  Cătălin Burlacu a tras concluziile după înfrângerea care le încurcă calculele în lupta pentru top 6:

„Nu e vorba de ultima posesie. Ultima posesie am avut-o și cu Timișoara acasă. Este vorba despre mai mulți factori. Este vorba despre recuperări, despre cum am abordat ultimul sfert și nu în ultimul rând, ultima fază. Știam jocul practicat de Sibiu. Nu ne-au surprins cu nimic. Aruncă de 3 puncte și de duc la recuperări ofensive, însă astăzi am suferit și sub panou.”

Întrebat de faptul că au fost aproape de victorie chiar dacă nu mulți specialiști le oferea speranțe înaintea acestui joc, Burlacu a replicat:

„De ce să nu speri? Eu speram și îmi doream enorm o victorie. Nu concepeam să rămânem fără victorie după acest joc și ar fi fost just ca victoria să fie a noastră pentru că vicecampioana nu a practic un baschet foarte elaborat. Vicecampioana de anul trecut, anul acesta este cu totul altceva.”

foto: sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Lasă Pampers că ați avut voi un joc elaborat ceva de speriat... 12 pase decisive tot meciul... noi așa praf cum am jucat am avut 16.
    Hai să își vadă fiecare de neputința lui.

    cu 4 ani în urmă (09.12.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Excelenta declaratie Ms. Pampers !
    Steaua a jucat la fel de elaborat precum etica profesionala si veleitatile de comunicare ale antrenorului ei.

    cu 4 ani în urmă (09.12.2019) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Ha,ha
    Declaratie de suporter,caci altminteri as fi spus ca e unul care nu prea intelege sportul asta.

    cu 4 ani în urmă (09.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!