Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cine e Garlon Green, noul jucător al celor de la CSM CSU Oradea

Cine e Garlon Green, noul jucător al celor de la CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a anunțat transferul lui Garlon Green

Garlon este fratele mai mic al lui Gerald Green, jucător cu peste 600 de meciuri în NBA în echipamentele lui Boston Celtics, Houston Rockets, Minnesota Timberwolves, Dallas Mavericks, Indiana Pacers, Miami Heat și Phoenix Suns. Gerald este cunoscut peste Ocean datorită calităților sale atletice impresionate, calități pe care le-a demonstrat oficial în anul 2007 când a câștigat concursul de Slam Dunk din cadrul NBA All Star-Game. 

Dar fostul jucător NBA nu este singurul care a devenit viral pe internet pentru realizările sale de efect. Garlon, noul jucător al ultimei campioane a României, este cunoscut pentru unul dintre cele mai spectaculoase autocoșuri din istoria baschetului.

"Incidentul" care i-a lăsat chiar și pe coechipierii săi cu gura căscată a avut loc în anul 2015, an în care Green juca în prima ligă germană pentru Tubingen Tigers. 

În aceste condiții este interesant de urmărit dacă Cristian Achim va apela la serviciile lui Green în partidele în care scorul este strâns în ultimele minute de joc...

*foto: easyCredit BBL

1 comentariu la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ...
    Defapt e un jucator excelent care o sa dea batai de cap adversarilor. Felicitari celor de la Oradea pentru transfer!

    cu 3 ani în urmă (23.12.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!