Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Stoica, crew-chief la Bulgaria vs. Rusia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.02.2016

Arbitrii români sunt foarte bine recuoscuți pe plan internațional. Dovadă stau delegările din ultima perioadă la competițiile europene internaționale, dar și intercluburi. România a fost reprezentată de doi oficiali în ultima etapă a premilinariilor pentru EuroBasket Women 2017. Unul dintre acesta a fost Ciprian Stoica, desemnat crew-chief-ul confruntării dintre Bulgaria și Rusia.

Sibianul nu a avut parte de o deplasare grea, „tranversând” Dunărea până la Ruse. Confruntarea în schimb a fost echilibrată, contrar așteptărilor, până la pauză, moment în care oaspeții și-au respectat statutul de favorită și s-au impus la o diferență confortabilă, scor 76-50.

Alături de Ciprian Stoica au oficiat Aleksander Pavlov (Macedonia) și Ervin Koci (Albania).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!