Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea își prezintă echipa la cinema

CSM CSU Oradea își prezintă echipa la cinema

Echipa de PR a CSM Oradea va incerca un lucru inedit pentru baschetul românesc, prezentarea Campioanei României va avea loc la cinematograf pe data de 13 septembrie.

Prin intermediul paginii oficiale de Facebook CSM Oradea își invită fanii să asiste la această "premieră a baschetului românesc":

Imaginile vor fi de colecție, fiindcă ne vom aminti de istoria echipei și de cei mai frumoși eroi care ne-au încântat vreodată inimile. Momentele vor fi unice, fiindcă dorim să creem un eveniment unic în sportul din România. Iar împreună vom trăi bucuria unei seri extrem de frumoase. Fiindcă așa e de fiecare dată când leii din teren se întâlnesc cu leii din tribune.

CSM Oradea a câștigat primele două amicale disputate în pre-sezon. Lotul ce urmează să fie prezentat oficial pe 13 septembrie este următorul: Tudor Fometescu, Aaron Broussard, Nikola Markovic, Kris Richard, Giordan Watson, Sean Barnette, Arturas Valeika, Bogdan Nicolescu, Edward Petrescu, Cătălin Baciu, Dragan Zekovic și Darius Meluț. Echipa este antrenată de Cristian Achim și Milan Mitrovic.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!