Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea a publicat informațiile privind accesul la meciul cu Falco

CSM Oradea a publicat informațiile privind accesul la meciul cu Falco

CSM CSU Oradea susține primul meci oficial pe teren propriu în sezonul competițional 2019/20 în cursul serii de vineri (20.09), ora 19:00. Adversar este campioana Ungariei, Falco Szombathely, iar partida contează pentru primul tur preliminar al Basketball Champions League.

Conducerea CSM Oradea a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, faptul că biletele vor fi comercializate doar de la sediul clubului, situat pe strada Primăriei Nr. 3. Comercializarea biletelor începe luni (16.09) la ora 09:00. Programul de lucru la locul de comercializare al biletelor este de la 09:00 la 16:00.

Prețul unui bilet este de:

Categoria I – 25 lei, în toate sectoarele
Categoria II (elev) – 2.5 lei, în toate sectoarele, pe baza prezentării carnetului de elev.

Clubul oferă un număr maxim de 5 bilete pentru un solicitant. Dacă nu se vor epuiza, biletele rămase nevândute se vor pune în vânzare în ziua meciului, cu oră înaintea primului angajament, la intrarea în Arena Antonio Alexe. Abonamentele sunt valabile pentru acest eveniment.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!