Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Ploiești și-a stabilit programul din presezon

CSM Ploiești și-a stabilit programul din presezon

Astăzi, 17 august, Donald Constantin, directorul CSM Ploiești, Ionuț Ivan, coordonatorul secției de baschet, și Mihai Popa, antrenorul principal al prahovenilor au participat la o conferință de presă organizată după ce jucătorii s-au reunit la începutul săptămânii.

Aceștia au discutat despre obiectivele echipei în stagiunea 2022-2023, despre campania de transferuri efectuată în această vară, dar și despre bugetul pe care CSM Ploiești îl are pentru sezonul următor.

„La nivel de Primărie a fost aprobat un buget de circa 500.000 de euro, pe care facem eforturi să-l completăm cu sponsorizări, capitol la care depinde doar de noi dacă reuşim să producem o emulaţie în jurul echipei şi să atragem fonduri private”, a declarat Donald Constantin.

Până în acest moment, CSM Ploiești dispune de aportul următorilor baschetbaliști: Kwamain Mitchell, Kenney Funderburk, Andris Misters, Mihailo Sekulovic, Veljko Brkic, Octavian Popa Calotă, Christian Chițu, Bogdan Popa, Mihai Comănescu, Codruț Dinu, Robert Pătraru, Odysseas Iancu și George Angelian.

Conform csmploiesti.ro, Mihai Popa dorește să completeze lotul cu încă un jucător străin care să evolueze pe pozițiile 3-4. În presezon, galben-albaștrii vor avea următorul program:

  • 28 august – vs. CSO Voluntari (Ploiești)
  • 4 septembrie – vs. SCM U Craiova (Ploiești)
  • 9 septembrie – vs. CSM Focșani (Ploiești)
  • 15-16 septembrie – turneu cu CSA Steaua București, Dinamo București, CSO Voluntari (Ploiești)

Conducerea lui CSM Ploiești încearcă să organizeze încă un amical în 22 septembrie.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!