Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Jiu a învins-o pe gazdă în finala Cupei Timișoara

CSM Târgu Jiu a învins-o pe gazdă în finala Cupei Timișoara

În perioada 16-18 septembrie, Sala Constantin Jude din Timișoara a găzduit Cupa Timișoara NetBet, care le-a avut drept participante pe SCM Timișoara, CSM Târgu Jiu și OBS Euro Tour Team USA.

În primele două zile ale competiției, ambele formații românești au reușit să treacă ușor de OBS Euro Tour. Prin urmare, confruntarea directă dintre bănățeni și gorjeni a reprezentat finala turneului amical.

Diferența s-a făcut în al doilea sfert, când CSM Târgu Jiu a realizat un parțial de 32-17, care s-a arătat a fi decisiv în economia partidei. Cu un avantaj de zece puncte la pauză (46-36), elevii lui Jordanco Davitkov nu au mai putut fi ajunși și s-au impus cu 83 la 77.

Tabăra învingătoare a avut trei jucători cu minim 20 de puncte înscrise. Este vorba de Porter Troupe (29 de puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive), Kevin Allen (25 de puncte, 9 recuperări) și Brandon Sly (21 de puncte, 7 pase decisive).

De partea cealaltă, s-au remarcat: Nikola Gajic (20 de puncte, 6 recuperări) și Ivan Lilov (14 puncte, 9 pase decisive, 7 recuperări, 3 intercepții).

Așadar, CSM Târgu Jiu este câștigătoarea ediției 2021 a Cupei Timișoara NetBet.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!