Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dallas Mavericks l-a transferat pe Kyrie Irving

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
05.02.2023

Dallas Mavericks l-a transferat pe Kyrie Irving

Telenovela transferului lui Kyrie Irving a fost rezolvată rapid de către cei de la Brooklyn Nets. Superstarul echipei din New York va fi coleg cu Luka Doncic, în timp ce echipa lui Jacque Vaughn se va reuni cu un fost jucător.

Dallas Mavericks este în cele din urmă echipa care a decis să facă un trade pentru Kyrie Irving pentru a îi oferi ajutorul necesar lui Luka Doncic. Gruparea din Texas nu a avut de plătit un preț prea mare în vederea pachetului trimis celor de la Nets.

La schimb, Brooklyn îi va primi pe Spencer Dinwiddie și Dorian Finney-Smith. Pe lângă acești doi jucători, Dallas mai trimite și o opțiune în prima rundă de draft în 2029 și multiple opțiuni în runda a doua a draft-ului.

Kyrie Irving a cerut un trade de la Brooklyn Nets după ce negocierea prelungirii contractului său nu a mers cum s-ar fi așteptat. Sean Marks, GM-ul echipei, i-ar fi oferit o înțelegere pe patru ani, dar care depindea de numărul de meciuri jucate.

În ciuda problemelor din afara parchetului, Irving are un sezon excelent. El a fost numit titular în All-Star Game și are medii de 27.1 puncte, 5.1 recuperări și 5.3 pase decisive.

*foto: newyorkpost.com

4 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Irving
    O mutare surprinzatoare. Va fi interesant de vazut cum va coexista Irving cu Doncic. Sunt doi jucatori pe acelasi profil, ambii trebuie sa duca, sa tina mingea si sa fie in prim plan.
    Cred ca pt Mavs era mai potrivit un locotenent pt Doncic.
    In plus Irving, lasand la o parte talentul urias, este clar un jucator problema pt orice echipa.

    cu 1 an în urmă (06.02.2023)
    • BC CSU Sibiu florinlin:

      blockbuster duo
      E clar ca Mavs vor mai mult decat ce au realizat anul trecut. Au renuntat la Jalen Brunson si acum la Dinwiddiie, "locotenentii" lui Doncic, dar daca vrei titlul in NBA treci la nivelul urmator, Pe surse, Luka ar fi fost consultat si si-a dat acordul. Let the show begin.

      cu 1 an în urmă (06.02.2023)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      .
      Din ce imi amintesc Brunson a fost dorit in continuare, dar el a ales sa joace in New York.
      Cred ca aducerea unui al 2-lea superstar langa Doncic era mai mult decat necesara. Mavs sunt pe nicaieri fara Doncic pe teren, ceilalti jucatori au fost foarte inconstanti in sezonul asta si Luka a fost nevoit sa traga echipa dupa el.

      cu 1 an în urmă (06.02.2023)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mircealitCSU :

    Hmm
    Mă gândeam cat de bine a mers duo-ul Irving - LeBron in 2016, de ce nu ar merge și un duo Irving - Doncic in 2023?

    cu 1 an în urmă (06.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!