Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Bogdan Popa și Mihai Măciucă după meciul României cu Israel

Declarații Bogdan Popa și Mihai Măciucă după meciul României cu Israel

Echipa națională de baschet masculin a României a fost învinsă de Israel în preliminariile EuroBasket 2022, scor 79-71. Cei mai bun marcatori ai selecționatei tricolore au fost Bogdan Popa și Mihai Măciucă, care au oferit declarații la finalul confruntării de la Gliwice.

Bogdan Popa a strâns 13 puncte, 8 recuperări și o intercepție în această partidă. El a vorbit despre combativitatea naționalei noastre:

„Suntem o echipă foarte tânără și am luptat până la final, asta e important pentru noi. La pauză, antrenorul a venit să ne motiveze și să ne spune să luptăm din greu deoarece asta e modalitatea noastră de a juca, și am făcut asta în repriza a doua. Am venit aici să câștigăm, nu doar să fim prezenți, vom încerca să câștigăm ultimul meci.”

Mihai Măciucă:

„Fiind o echipă națională tânără, ne dorim să acumulăm experiență din aceste meciuri și cred că viitorul arată promițător pentru noi. Am fost la un nivel mai bun față de ultima fereastră din Valencia, am arătat un efort mai bun și am compensat astfel jucătorii importanți care au lipsit.

Desfășurarea jocului ne-a dat șansa de a avea aruncări deschise de la trei puncte, ne-am încercat șansa și am marcat.”

Măciucă a impresionat cu 18 puncte marcate și cu un procentaj de 80% (4/5) la aruncările de la mare distanță. Jucătorul legitimat la BCM U Pitești a adăugat la această performanță 3 recuperări, 2 intercepții și o pasă decisivă.

*Foto: FIBA

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!