Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deondre Parks este noul jucător al echipei SCM U Craiova

Deondre Parks este noul jucător al echipei SCM U Craiova

SCM Universitatea Craiova a anunțat în cursul zilei de miercuri, 15 martie, transferul lui Deondre Parks, un conducător de joc care sosește să-l înlocuiască pe Giordan Watson. Acesta din urmă a suferit o accidentare și ratează restul sezonului.

Fundașul american în vârstă de 30 de ani și înalt de 1.85 metri a jucat în NCAA la Iowa Lakes CC și South Dakota State, pentru ca la nivel profesionist să debuteze în 2016/2017 alături de britanicii de la Newcastle Eagles. După un sezon a trecut în Georgia la BC Cactus Tbilisi și în 2018/2019 a schimbat trei echipe, mai întâi jucând la AEL Limassol (Cipru), apoi a trecut pe la Edmonton Stingers (Canada) și ES Rades (Tunisia).

În Europa a mai jucat pentru Hapoel Hevel Modi’in (Israel), Vilpas Vikings (Finlanda), ZTE KK (Ungaria) și cel mai recent la Sigal Prishtina (Kosovo). În sezonul acesta a jucat și pentru Astana Tigers, în Liga VTB.

Cu excepția ultimelor două echipe menționate, Parks a avut peste tot medii de double figures la puncte, în Georgia terminând cu 20.8 sezonul, iar în Cipru cu 18.8.

Craiova a bifat un succes important aseară (14.03) în Top 10, trecând cu 94-69 pe teren propriu de Dinamo București într-un joc restant. Oltenii au ajuns astfel la 5-7 bilanț.

Următorul meci al „Leilor Băniei” va avea loc pe 18 martie, de la ora 20.30, în fieful lui CSO Voluntari.

*foto: ZTE KK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!