Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devoe Joseph, noi recorduri în actuala ediție a LNBM

Devoe Joseph, noi recorduri în actuala ediție a LNBM

Devoe Joseph a stabilit noi recorduri în actuala ediție a LNBM.

Canadianul lui CSO Voluntari a fost "on fire" în partida câștigată de echipa sa în fața lui CSM Galați, scor 92-62. Joseph a fost folosit aproximativ aproximativ 26 de minute, timp suficient să își treacă în cont 41 de puncte (3/5 la două puncte, 11/14 la trei puncte și 2/2 la libere). 

În urma prestației din partida cu gălățenii, Joseph este baschetbalistul cu cele mai multe puncte și cele mai multe triple marcate în actuala ediție a LNBM. La capitolul puncte marcate, baschetbalistul echipei din Ilfov l-a întrecut pe Jimmie Taylor de la CSM Focșani (31 de puncte în partida cu Athletic Constanța) și și-a autodepășit recordurile în ceea ce privește numărul de aruncări de trei puncte reușite într-o singură partidă (7 vs. Timișoara, respectiv 9 vs. CSA Steaua). 

Joseph a explodat în returul campionatului și este în prezent cel mai bun marcator al LNBM, cu o medie de 18,91 puncte și baschetbalistul cu cele mai mult triple marcate pe parcursul acestui sezon competițional, 96 (cu 34 mai multe decât Marquis Addison, jucător ce completează acest top). Într-adevăr, shooterul câștigătoarei Cupei României este și sportivul cu cele mai multe încercări de la distanță în acest sezon, 198 (cu 66 mai multe decât Jimmie Taylor, situat pe locul doi la acest capitol statistic). 

Dacă ne uităm la procentajele aruncărilor sale de distanță, putem remarca, fără rețineri, că aruncările sale sunt justificate, având în vedere faptul că are 48,48% la acest capitol statistic, un capitol statistic condus de Isaiah Philmore, jucător ce nu mai activează în LNBM, cu 52%. 

*foto: facebook CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!