Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devon Bookert completează lotul lui Rapid București

Devon Bookert completează lotul lui Rapid București

Rapid București a anunțat în cursul zilei de miercuri, 5 ianuarie, transferul americanului Devon Bookert, un conducător de joc care a evoluat ultima dată în Germania.

Potrivit comunicatului transmis de giuleșteni, sportivul vine pentru a completa lotul lui Marius Bulancea după plecările lui Hope și Cohee.

Bookert a jucat ultima dată la Bayer Giants Leverkusen, dar a trecut prin carieră și la Austin Spurs (G-League) sau USK Praga (Cehia).

În NCAA a reprezentat-o pe Florida State Seminoles între sezoanele 2012-13 și 2015-16.

Americanul este al doilea transfer anunțat recent de Rapid, după Nikola Stanojevic.

Potrivit informațiilor oferite de rapidiști, Bookert va intra cât mai curând în programul de antrenamente al echipei, urmând să debuteze, cel mai probabil, în meciul de luni, cu CSM Miercurea Ciuc.

*foto: 247 Sports

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!