Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Andrei: „Nu îmi este rușine că mă lupt pentru ceea ce am muncit!”

Eduard Popa

Eduard Popa
30.11.2017

dragos andrei bc mures

Problemele financiare se adâncesc pentru cei de la BC Mureș. Asta după ce Tribunalul specializat din Târgu Mureș a decis să deschidă procedura de insolvență, în urma solicitării jucătorilor Dragoș Andrei și Dani Popescu. Cei doi au evoluat în stagiunea precedentă pentru mureșeni, dar nu au primit niciun ban din partea „tigrilor”.

După ce mai mulți fani au reacționat la aflarea acestei vești pe contul oficial de facebook al clubului, iar unul dintre ei a reacționat negativ la adresa jucătorilor, Dragoș Andrei i-a dat acestuia o replică extrem de tăioasă.

„Sa ne fie rusine?? Cand am stat anul trecut sa jucam doar ca BC Mures sa nu fie depunctata si sa nu aiba probleme din cauza FIBA si FRB (desi nu eram platiti cu lunile) nu trebuia sa ne fie rusine? Nu inteleg de ce trebuie scosi tapi ispasitori doi jucatori cand clubul are pe rol procese de la multi altii!!Sa va spuna domnul presedinte cate apeluri telefonice, cate mail-uri si cate instiintari a evitat in ultimele 6 luni! A avut atatea sanse sa se prezinte la tribunal cu niste solutii viabile ca sa evite totul si a ales sa nu faca nimic. In schimb acum vrea sa faca apel! Vin si va intreb...cati dintre voi ati alege sa mergeti la munca si sa nu va primiti salariul promis si cati ati sta cu mainile in san dupa?? Imi pare sincer rau pentru mureseni pentru ca iubesc baschetul si merita o echipa serioasa condusa de niste oameni capabili si cu simtul raspunderii!! Dar nu imi pare rau ca lupt pentru ceea ce am muncit si in niciun caz nu imi este rusine!!”

, a scris Andrei pe rețelele de socializare.

Conversația dintre Dragoș Andrei și fanii lui BC Mureș, aici: 

Conducătorul de joc român a evoluat sezonul precedent în 28 de meciuri de LNBM pentru BC Mureș, în care a adunat 2,3 pct și 1,1 recuperări pe meci, și în 9 partide în FIBA Europe Cup, unde a marcat 4,4 pct, 1,6 rec și 1,4 pd.

În prezent Dragoș Andrei evoluează la Phoenix Galați, unde în 6 meciuri a strâns 5 pct și 1,7 recuperări pe întâlnire.

*foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!