Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu a suferit o entorsă în partida cu Finlanda de la Europeanul U20 – divizia B din Portugalia

Eduard Popa

Eduard Popa
18.07.2019

Dragoș Diculescu a suferit o entorsă în partida cu Finlanda de la Europeanul U20 – divizia B din Portugalia

dragos diculescu accidentare rateaza romania

Veste proastă pentru selecționerul României, Tudor Costescu. Asta după ce Dragoș Diculescu, una dintre revelațiile sezonului recent și component al naționalei U20 a primit verdictul după accidentarea suferită în partida cu Finlanda, din ultima rundă a Campionatului European U20 – divizia B din Portugalia.

Astfel, Dragoș a suferit o entorsă destul de dureroasă și cel mai probabil va face o pauză de o lună de zile. Diculescu s-a temut inițial că ar putea să aibă o afecțiune mai gravă. Cu toate acestea, din informațiile totalbaschet tânărul baschetbalist român va face și un RMN la revenirea în țară pentru a stabili dacă a pățit ceva la ligamentul de lângă maleolă. Vezi aici detalii momentul accidentării

Diculescu era cel mai în formă jucător al naționalei U20 la Europeanul din Portugalia – divizia B. Dragoș adunase medii de 11,3 puncte, 7,8 recuperări și 2,5 pase decisive, cu +15 la eficiență în cele patru înfrângeri suferite de România în faza grupelor. El venea după un sezon foarte bun la SCM Timișoara și după un transfer la SCM U Craiova.

Așadar, pe lângă partidele de la competiția U20, Diculescu va rata aproape sigur și meciurile naționalei mari din faza a 3-a a precalificărilor pentru EuroBasket 2021. Lotul integral convocat de Tudor Costescu este disponibil aici.

România va juca în această fază cu Cipru și Slovacia. Prima partidă va fi în deplasare, pe terenul ciprioților, pe 7 august.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mikki :

    pacat ca era in forma..
    multa sanatate si revenire rapida pe parchet!!!

    cu 4 ani în urmă (18.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!