Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu, la un pas de double-double în ultimul meci al sezonului

Dragoș Diculescu, la un pas de double-double în ultimul meci al sezonului

Landstede Hammers Zwolle a încheiat sezonul în BNXT League cu o victorie, dar care nu a fost suficientă pentru a obține calificarea în următoarea rundă a playoff-ului. Echipa lui Drogoș Diculescu a cedat la 7 puncte diferență la general în seria cu Liege Basket.

Zwolle a reușit să-și adjudece primul sfert după ce a recuperat un deficit de șase lungimi și a avut 27-24, după care pe parcursul celui de-al doilea parțial belgienii au revenit în diverse momente la conducere, dar la pauză avantajul era de partea gazdelor, 50-48.

Sfertul al treilea a adus desprinderea lui Zwolle la trei posesii (72-64) și în ultimele 10 minute s-a ajuns în premieră la un ecart format din două cifre, pentru ca în cele din urmă Landstede Hammers să câștige cu 100 la 92. Succesul nu a fost suficient însă pentru calificarea în următoare rundă a playoff-ului BNXT League, după ce Liege a trecut cu 94 la 79 în prima partidă a seriei.

Sezonul lui Zwolle ajunge astfel la final în a doua rundă din postsezonul BNXT League, după 179-186 la general cu Liege Basket.

Dragoș Diculescu a fost titular în acest ultim meci pentru echipa olandeză și a adunat 13 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă în 27 de minute. Românul a încheiat partida cu 5/12 din acțiune și 2/3 la libere.

Duje Dukan a stat cu 19 puncte și 6 recuperări la final, fiind principalul marcator de la Zwolle, iar pentru Liege s-a remarcat Niels Van Den Eynde (23 de puncte, 7 assist-uri).

În acest sezon alături de Landstede Hammers, Dragoș Diculescu a avut medii de 10.5 puncte, 4.4 recuperări și 2.2 pase decisive în 24.4 minute pe meci. Românul a adunat procentaje de 46.5% la două puncte, respectiv 31.4% din spatele arcului de cerc.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!