Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Emi Cățe, prestație bună în ultimul meci din Basketball Champions League, contra celor de la Banvit

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.02.2019

UCAM Murcia, echipa internaționalului român Emanuel Cățe, continuă parcursul excelent în grupele Basketball Champions League, fiind în continuare lider autoritar în Grupa A cu 13 victorii și 1 singură înfrângere. Cu Cățe titular, Murcia a câștigat aseară pe teren propriu duelul cu ocupanta locului 2 din grupă, Banvit, scor final 86-71. 

Pivotul român a fost prezent pe parchet preț de 21 de minute, timp în care și-a trecut în cont 7 puncte, 2 recuperări, 1 pasă decisivă, 2 intercepții, un capac, dar și 2 posesii pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 10 unități. Din punct de vedere al procentajelor, Cățe a încheiat partida cu 100% (3/3) la aruncările din acțiune, respectiv 50% (1/2) din dreptul liniei de fault. Internaționalul nostru a bifat toate cele 14 meciuri jucate de UCAM Murcia în grupele BCL, având medii de 8.4 puncte, 5.9 recuperări și 9.5 la eficiență. 

Cu victoria de aseară Murcia și-a asigurat locul 1 în Grupa A și prezența în faza următoare a competiției, fiind echipa cu cea mai bună linie de clasament din toate cele 4 grupe cu 13 victorii, 1 înfrângere și 27 de puncte acumulate. 

Faza grupelor în BCL s-a încheiat aseară pentru Cățe și colegii lui urmând să evolueze în play-off-ul competiției. Până atunci însă, în weekend, vor da piept în campionat cu Breogan, în încercarea de a obține o victorie pentru a ieși din subsolul clasamentului. Murcia este penultima din 18 echipe în Spania cu doar 5 victorii și 14 înfrângeri. 

*Foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!