Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Emi Cățe se va duela cu David Dudzinski în optimile de finală ale Basketball Champions League

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.02.2019

UCAM Murcia, echipa pentru care evoluează internaționalul român Emanuel Cățe, și-a aflat adversarul din optimile de finală ale Basketball Champions League. Formația iberică va juca în prima rundă din faza eliminatorie cu belgienii de la Telenet Giants Antwerp. Partida tur se va desfășura în Belgia iar decisivul va avea loc în Spania.

Emi Cățe se va duela astfel cu un fost jucător din Liga Națională de Baschet Masculin. David Dudzinski, fost echipier la Steaua CSM Eximbank, se află în lotul formației din Antwerp și a bifat 14 prezențe în Basketball Champions League, cu medii statistice de 8.7 puncte, 5.6 recuperări și 1.1 pase decisive. Emi Cățe are cifre asemănătoare cu ale americanului în vârstă de 26 de ani în acest sezon european: 7.5 puncte, 5.8 recuperări și 0.8 pase decisive.

Tabloul complet din optimile de finală ale Basketball Champions League arată astfel:

Brose Bamberg (GER) v Banvit (TUR)
Nanterre 92 (FRA) v Besiktas Sompo Japan (TUR)
Neptunas Klaipeda (LTU) v Hapoel Bank Yahav Jerusalem (ISR)
Nizhny Novgorod (RUS) v Umana Reyer Venezia (ITA)
PAOK (GRE) v AEK (GRE) 
Promitheas Patras (GRE) v Iberostar Tenerife (ESP)
Le Mans (FRA) v Segafredo Virtus Bologna (ITA)
Telenet Giants Antwerp (BEL) v UCAM Murcia (ESP)

În playoff-ul Basketball Champions League se joacă după sistemul tur-retur, criteriul de departajare fiind diferența de puncte per ansamblul celor două manșe.

În eventualitatea unei calificări în sferturile de finală, UCAM Murcia va întâlni câștigătoarea dintre Nizhny Novgorod și Umana Reyer Venezia. Semifinalele și finala competiției se vor desfășura în cadrul Final Four-ului din perioada 3-5 mai iar locația urmează să se stabilească după ce se cunosc formațiile calificate în semifinale.

*foto: basketball.championsleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!