Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Claudiu Fometescu: "Sezonul următor nu mă va găsi la Cluj-Napoca"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
25.06.2011

După zece sezoane consecutive petrecute alături de Dinamo Bucureşti, Claudiu Fometescu s-a transferat sezonul trecut, odată cu retrogradarea formaţiei alb-roşii, la "U" Mobitelco Cluj-Napoca. Fometescu a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea ardeleană, însă după un an petrecut la Cluj-Napoca fundaşul în vârstă de 38 de ani şi-a manifestat intenţia de a reveni la o echipă din Bucureşti.

Citiţi şi:

Claudiu Fometescu: "Îmi doresc să revin la Dinamo însă nu în aceleaşi condiţii"

Transferul realizat săptămâna aceasta de conducerea formaţiei clujene, aducerea fundaşului Miţa Paul, a întărit şi mai mult ipoteza că Fometescu va părăsi gruparea campioană.

Contactat de către totalbaschet.ro, Fometescu a confirmat că nu va mai continua alături de echipa sa acutală, dorind să evolueze sezonul următor pentru o formaţie din Capitală.

Cei ve face sezonul următor ? Ai fost contactat de către alte echipe ? 

Am primt foarte multe oferte rămâne să analizez şi să văd pe care o voi accepta. Ceea ce vă pot spune cert e faptul că la Cluj-Napoca sigur nu voi continua.

Da, cei de la U Mobitelco l-au transferat pe Miţă Paul ...

Nu e o problemă, oricum nu e treaba mea. Eu oricum m-am înţeles cu Mircea(nr. Cristescu), i-am explicat situaţia el m-a înţeles astfel că la Cluj sigur nu voi continua.

Sunt şanse să joci la o echipă care nu este în Capitală, având în vedere că ai primit mai multe oferte ?

Pai asta era ideea să joc la o echipă care este din Bucureşti. Sunt multe oferte afară din Bucureşti, de pe lângă Bucureşti dar şi din Bucureşti. Dar dacă o să am de ales, mai mult ca sigur o să aleg capitala.

Să înţeleg că echipa de lângă Bucureşti este CS Otopeni ?

Da, probabil, însă sincer nu m-am gândit la Otopeni. Sunt mai multe echipe pe lângă Bucureşti.

Referitor la Dinamo Bucureşti, care sunt şansele să ajungi acolo ? Ai primit ceva oferte, veşti ?

Nu foarte multe şi chiar nu pot să zic în momentul de faţă nimic concret despre Dinamo. Cred că până pe 10 iulie mă voi hotărî şi voi şti ce am să fac, unde am să joc în ediţia următoare de campionat.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    ce bine...
    ...am zis de la inceput ca fometescu nu va face nimic la cluj. i was right...mita paul va face mai multe. dar nici mita paul nu pare prea convins ca a facut un pas bun, venind la cluj... we shall see

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj :

    critici
    tu chiar numai sa critici stii: el a fost cel care mai mult sau mai putin a castigat meciul 3 al finalei.

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!