Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș se impune în duelul cu Corona Brașov

FC Argeș se impune în duelul cu Corona Brașov

FC Argeș și CSM Corona Brașov s-au întâlnit în al doilea meci de la Memorialul Georgel Ziguli, formația gazdă având câștig de cauză cu 76 la 69 și va juca astfel în finala întrecerii amicale din Pitești Arena.

Alb-violeții au reușit să conducă la două posesii după sfertul inaugural, 20-15 și apoi a urmat o perioadă mai puțin eficientă în plan ofensiv pentru cele două formații, iar la pauză tabela a indicat 35-33.

Diferența a devenit din nou de două posesii la capătul unui sfert și după 30 de minute Argeșul a condus cu 54-50, pentru ca parțialul final să fie cel mai reușit în ofensivă pentru echipa lui Nebojsa Vidic și partida s-a încheiat cu 76 la 69.

Tudor Fometescu a contribuit cu 20 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive, Naje Smith și Nikola Jevtovic au fost aproape de double-double, primul cu 12 puncte și 9 recuperări, iar cel din urmă cu 12 puncte și 8 recuperări. În replică, CJ Williams a adunat 27 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive pentru Corona, iar Armin Cane a adăugat 14 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, 9 septembrie, vor avea loc cele două finale în Pitești Arena. Mai întâi, de la ora 18.00 va începe finala mică dintre Spartak Pleven și CSM Corona Brașov, pentru ca de la ora 20.15 în finala mare să se întâlnească Rapid București și FC Argeș.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Meci muncit
    In care Fometescu a aratat ca progreseaza, e serios, implicat si se ridica peste nivelul din sezonul trecut. Antrenorul e bun si va ridica echipa cat de sus va putea - deja am castigat la capitolul viteza si feedback permanent. Pariul cu debutantul american Smith de la poz 4 va fi castigator si va face cuplu bun cu Jevtovici sub panou. Allen e jucator bun, dar ceilalti doi straini cred ca nu au prins un joc bun aseara (Douvier si Kelly).
    Andries va fi al doilea roman despre care cred ca va fi folosit cat mai mult, apoi Chitu si Gavrila.
    Cred ca Voinescu - daca nu a lucrat vara asta la individualizare- a ajuns in situatia in care nu poate ajuta echipa mai deloc si acest lucru nu multumeste pe nimeni,
    Cei doi tineri (Danescu si Ionita) vor primi minutele si sansele lor in anumite jocuri si imi doresc sa le fie cu folos.
    Cam asa am vazut eu primul joc din presezon - plus un jucator f bun la Brasov (CJ Williams - ofensiv e pericol, a dat vreo 8 sau 9 triple).

    cu 7 luni în urmă (09.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!