Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Green, fratele lui Garlon Green, revine pe parchet

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.01.2022

Gerald Green, fratele lui Garlon Green, revine pe parchet

După ce în data de 22 de octombrie, Gerald Green și-a anunțat retragerea, se pare că baschetbalistul originar din Houston, Texas s-a răzgândit și revine pe parchet.

Conform lui Shams Charania, fratele lui Garlon Green, extrema celor de la CSM Oradea, a renunțat la postul din staff-ul de dezvoltare al jucătorilor de la Rockets și încearcă să prindă un loc în G-League. Scopul său este de a impresiona pentru a prinde un loc în NBA.

În 12 sezoane petrecute în NBA, Gerald a evoluat pentru Celtics, Timberwolves, Rockets, Mavericks, Nets, Pacers, Suns și Heat. El a evoluat preț de două stagiuni și în afara Statelor Unite ale Americii, pentru Krasnye Krylia în Rusia și pentru Loong-Lions în China.

Cu doar câteva zile în urmă, veteranul în vârstă de 35 de ani, demonstra într-un videoclip viral că încă nu și-a pierdut explozia, printr-un slam dunk în șosete, în Toyota Center, arena celor de la Houston Rockets.

În octombrie, Baschet.Ro a reușit să afle mai multe detalii despre viața și personalitatea lui Gerald Green, după un interviu cu fratele său, Garlon, pe care îl puteți citi AICI.

*foto: basketballinsider.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!