Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Încă o accidentare la "U" Mobitelco. Mihai Silvăşan e indisponibil 3 luni

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.12.2011


Nu numai pentru Tyler Morris partida cu Antwerp Giants a fost ultima din acest an

Jucătorii campioanei en-titre a României cad pe capete. Primul a fost Paul Chetreanu care s-a accidentat la inghinali pe 18 noiembrie, în partida de pe teren propriu cu Energia Rovinari, iar medicii au spus că va lipsi aproximativ o lună.

Apoi a urmat Tyler Morris, americanul rupându-şi ligamentele marţi în partida cu Antwerp Giants. Conform unui mesaj publicat de sportiv pe un site de socializare, accidentarea sa gravă nu a fost prima de acest fel, el mai suferind "două reconstrucţii de ligamente la gleznă, o reconstrucţie de ligament la genunchi (aceasta din prezent este a 2-a), o mână ruptă, un deget rupt, de trei ori nasul spart, trei contuzii şi fracturi de stress la fluierul piciorului". Cu un asemenea istoric medical este o performanţă faptul că a prins un contract în Europa. Morris a plecat zilele acesta în SUA şi este greu de crezut că va mai evolua în sezonul actual la "U" Mobitelco.

Începând de joi pe lista accidentaţilor se numără şi Mihai Silvăşan care se confruntă cu probleme medicale serioase. Căpitanul clujenilor va fi operat la spate, săptămâna viitoare, şi va fi indisponibil pentru o perioadă de cel puţin trei luni. Conform ziuadecluj.ro, Silvăşan s-a accidentat joi, în propria casă, suferind de discopatie lombară. Sportivul s-a ridicat de pe canapea când a simţit o durere mare la spate.

Acum avem trei dintre jucătorii importanţi accidentaţi - Morris, Chetreanu şi Silvăşan. Din păcate săptămâna aceasta l-am pierdut şi pe Silvăşan, el urmează să se opereze săptămâna viitoare la spate şi va fi indisponibil în jur de trei luni. Are discopatie lombară, s-a accidentat la o simplă ridicare din pat, joi. În orice caz, la o simplă ridicare de pe canapea s-a întâmplat. Nu s-a mai putut antrena. Am făcut RMN, s-a dovedit că trebuie operat. Trei luni va sta deoparte. Sportivul nu este la prima accidentare de acest gen. În urmă cu cinci al el a fost operat pentru o altă discopatie lombară. - a declarat Ţenter conform sursa mai sus amintită.

Astfel se anunţă o iarnă extrem de activă, pe piaţa transferurilor, pentru "U" Mobitelco Cluj-Napoca.

Trebuie să găsim în iarnă soluţii pentru a ne completa efectivul - a mai adăugat tehnicianul clujenilor.

Foto: Andor Marton
Foto flash: u-mobitelco.ro 

2 comentarii la aceasta stire:
  • dyp :

    transferuri
    nu ar trebui sa fie o problema treaba cu transferurile; lingoul si jucatorul....lejer!

    cu 12 ani în urmă (11.12.2011) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    :))
    Buna gluma cu lingoul @dyp. Acum gandindu-ma doar la jucatori, strict, este foarte trist pentru ei. Campionatele se castiga si cand ti se accidenteaza cate un jucator de baza pentru ca il poti inlocui. Din pacate la baschet nimeni nu isi revine in doar 3 luni. Burlacu cand a fost accidentat acum 3 ani a avut nevoie de un intreg sezon. Anul trecut, Jason Westrol s-a accidentat la inceputul campionatului, apoi a recidivat cand a fost calcat de Krstanovic (neintentionat) si nu a mai reusit sa joace deloc la nivelul la care era capabil. Asa ca nu pot decat sa le urez insanatosire grabnica lui Silvasan si Morris si sa revina la nivelul de care sunt in stare cat mai curand dupa vindecare, pentru ca o revansa a Asesoftului fara ca ei sa fie in teren nu prea e acelasi lucru :).

    cu 12 ani în urmă (11.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!