Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Taylor: „Cred că e una din cele mai subestimate atmosfere din Europa, poate chiar din lume”

Jordan Taylor: „Cred că e una din cele mai subestimate atmosfere din Europa, poate chiar din lume”

La doar o zi după ce echipa feminină a clubului s-a calificat în finala EuroCup, London Lions a izbutit să treacă de U-BT Cluj-Napoca și se ajungă în semifinalele competiției masculine, acolo unde va da fie de Paris Basketball, fie de Joventut Badalona.

Jordan Taylor, fostul jucător al ardelenilor, a vorbit după victoria din BTarena (91-79), lăudând atmosfera creată de cei 10.000 de suporteri ai alb-negrilor.

A fost extraordinar. Sincer, uiți cum e atmosfera aici însă cred că e una dintre cele mai subestimate atmosfere din Europa, poate chiar din lume. Toată lumea vorbește despre Partizan și Steaua Roșie dar atmosfera de aici se apropie. Felicitări staff-ului tehnic, antrenorii au făcut o treabă excelentă și felicitări jucătorilor pentru că au executat planul. E dificil să respecți planul timp de 40 de minute fiindcă am jucat cu o echipă agresivă dar am rămas uniți, ne-am înscris aruncările și ne-am apărat foarte bine.

În repriza secundă, fundașul american a reușit trei coșuri importante de la distanță, fiind decisiv pentru echipa lui:

Sincer, în prima repriză nu mi-a ieșit nimic dar, dacă vorbim de echipa noastră, avem atât de mult talent. De exemplu, Matt Morgan a înscris doar opt puncte și am terminat cu 90 de puncte. Vine rândul fiecăruia și atunci când e rândul tău, trebuie să ieși la rampă. Avem încredere unii în alții și avem un grup excelent de jucători. Ne-a lipsit și Gabe Olaseni, care este ancora noastră. A fost o performanță incredibilă.

Întrebat dacă se aștepta ca U-BT să ajungă atât de departe, Taylor a răspuns astfel:

Evident, e fosta mea echipă așa că am continuat să o urmăresc. Felicitări, sezonul lor a fost excelent. Îl apreciez pe Pat pentru că a jucat chiar dacă trece printr-un moment dificil. Au mulți luptători ca Stipe. Mă uitam la duelul cu Gran Canaria când Emi a marcat coșul victoriei și atunci m-am gândit că fie vor veni ei să joace la noi, fie vom juca noi aici.

La final, veteranul lui London Lions a explicat la ce se așteaptă de la semifinale:

Mă aștept să fie la fel ca în această seară. Va fi dificil. Cu cât ajungi mai departe, cu atât echipele sunt mai bune, jucătorii sunt mai concentrați. Sunt multe lucruri în joc: trofee, bani, evident. Ambele echipe sunt foarte bune, sunt diferite însă mă aștept la o luptă ca în această seară.

*foto: euroleaguebasketball.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!