Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kuti Nandor este ambasador Nike Basketball în România!

Baschet .ro

Baschet .ro
24.11.2020

Kuti Nandor este ambasador Nike Basketball în România!

Kuti Nandor este unul dintre cei mai reprezentativi baschetbaliști ai noii generații din România. Născut pe data de 10 ianuarie 1997 la Sfântu Gheorghe, Kuti s-a alăturat academiei de baschet a Universității BT Cluj-Napoca încă de la vârsta de 13 ani. 

În maieul alb-negru al grupării juvenile a Universității, sportivul a câștigat opt titluri naționale, în perioada 2011-2015, la categoriile U14 (2011), U15 (2011), U16 (2011, 2012, 2013), U18 (2014) și U20 (2015) respectiv numeroase distincții personale. Pe lângă aceste realizări se numără și un loc 1 în 2009 la minibaschet, alături de CSU Brașov. Rezultatele au fost conform așteptărilor și la nivel de seniori, acolo unde "vulturul" are în palmares patru Cupe ale României (2016, 2017, 2018, 2020), două Supercupe ale României (2017, 2018), un titlu de Campion al României (2018), respectiv un titlu alături de Naționala de Tineret a României (2017).

O dată cu începerea noului sezon competițional al Ligii Naționale de Baschet masculin, Nandor Kuti a făcut echipă si cu Sports Time Balkan, noul distribuitor al brand-ului Nike, devenind ambasadorul în România al repurtatei firme de echipament sportiv dedicat baschetbaliștilor. Prima campanie, desfășurată sub hashtag-ul #BackToSport, îndeamnă atat practicanții de sport cat și cei care doresc să aibă o viață săntoasă, să nu cedeze în această perioadă grea prin care trece omenirea și să își găsească motivația de a continua sa faca miscare si sport oriunde s-ar afla, chiar antrenamente în propria sufragerie.

Ne bucurăm să îl avem pe Nandor Kuti ca ambasador Nike Basketball în România alături de Sports Time Balkan, noul distribuitor al brand-ului Nike în Europa de Est. În ultimele trei luni am deschis mai multe magazine Nike în România, inclusiv magazine specializate pe baschet precum cel din mall-ul AFI Cotroceni. Baschetul este un sport în creștere, sunt din ce în ce mai mulți practicanți, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure la fel de mult cu cât ne bucurăm de colaborarea pe care am legat-o cu Kuti, un baschetbalist reprezentativ în România. Vă așteptăm în noile noastre magazine! - a declarat PR-ul Emanuel Iuhas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kuti Nandor (@kutinandor)

 

Mă bucur să anunț că Nandor Kuti este noul ambasador Nike Basketball în România! Sunt sigur că este o colaborare din care imaginea baschetului românesc are de câștigat. Noi, la agenția Octagon România, considerăm că munca de agent nu se încheie după reprezentarea clienților noștri și semnarea contractelor de activitate sportivă cu cluburile de baschet din țară sau străinătate. Octagon România este alături de fiecare sportiv și în ceea ce privește activitatea sa extra baschetbalistică precum inițierea din punct de vedere al educației financiare sau negocierea contractelor de imagine. Personal sunt de părere că imaginea baschetului și implicit numărul de practicanți ai acestui sport pot să crească exponențial prin promovarea realizată în afara terenului de baschet. Am început să construim pe acest drum și sperăm să avem parte de cât mai multe vești bune precum cea de azi. - a declarat Sabin Gherdan, agentul lui Kuti Nandor și membru Octagon Basketball Europe.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și deține acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a bradului Nike pentru România și Bulgaria. Anul acesta Sport Time Balkans a inaugurat trei magazine Nike: doua în București, la Mega Mall și AFI Cotroceni si unul la Brașov. De asemenea, compania a deschis si trei magazine Nike în Bulgaria, la Sofia și Plovdiv.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!