Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyle Kuzma, ultimul jucător accidentat pentru Team USA

Kyle Kuzma, ultimul jucător accidentat pentru Team USA

Team USA a mai pierdut un jucător pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Kyle Kuzma s-a accidentat la gleznă și va rata competiția din China. Gregg Popovich a rămas cu 12 jucători în lot și practic componeța echipei este decisă.

Lotul Statelor Unite ale Americii pentru FIBA World Cup 2019 este următorul:

Harrison Barnes (Sacramento Kings); Jaylen Brown (Boston Celtics); Joe Harris (Brooklyn Nets); Brook Lopez (Milwaukee Bucks); Khris Middleton (Milwaukee Bucks); Donovan Mitchell (Utah Jazz); Mason Plumlee (Denver Nuggets), Marcus Smart (Boston Celtics); Jayson Tatum (Boston Celtics); Myles Turner (Indiana Pacers); Kemba Walker (Boston Celtics) și Derrick White (San Antonio Spurs).

Echipa antrenată de Gregg Popovich tocmai a disputat două meciuri de pregătire contra Australiei, unul câștigat și unul pierdut.

Team USA face parte din Grupa E, alături de Japonia, Cehia și Turcia. Americanii vor debuta în competiție pe 1 septembrie cu un meci împotriva Cehiei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!