Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Landstede Hammers a pierdut ultimul meci din Elite Gold

Landstede Hammers a pierdut ultimul meci din Elite Gold

Landstede Hammers Zwolle a suferit un eșec categoric în ultimul meci din Elite Gold – BNXT League, 51-81 vineri (28.04) pe terenul lui Hubo Limburg United. Echipa lui Dragoș Diculescu a încheiat această fază pe locul 7, cu un bilanț de 3 victorii și 7 înfrângeri.

Zwolle a început mai bine partida din deplasare și a reușit să-și formeze un avans de 8 puncte pe parcursul primului sfert, perioadă pe care a terminat-o la conducere (15-21). Ulterior au urmat problemele în atac și în celelalte trei sferturi echipa nu a trecut de 13 puncte marcate într-un parțial. În plus, pe parcursul celui de-al treilea sfert Landstede Hammers a avut doar 7 puncte marcate.

Scorul final a fost 81-51 pentru Hubo Limburg United, care a răzbunat astfel înfrângerea din tur cu Zwolle.

Dragoș Diculescu a venit de pe bancă în acest meci și în 21 de minute a adunat 7 puncte, o recuperare și un assist. Românul a avut 3/7 din acțiune, toate reușitele fiind de două puncte și în plus a stat cu 1/1 la libere.

Arnaldo Toro Barea a terminat cu 14 puncte și 19 recuperări pentru Zwolle, iar pentru Limburg în double figures la puncte au fost Toon Ceyssens (16), Jarne Lesuisse (14) și Leander Dedroog (13).

Landstede Hammers o să lupte în continuare în playoff-ul Țărilor de Jos, acolo unde echipa lui Dragoș Diculescu are o serie cu Aris Leeuwarden în perioada 3-7 mai. Se va juca pe sistemul „cel mai bun din 3 meciuri”, avantajul terenului propriu fiind pentru Zwolle.

Ulterior, dacă ajunge în semifinale, Zwolle se va duela cu ZZ Leiden într-o serie pe sistemul „cel mai bun din 5” în perioada 10-18 mai. Finala întrecerii din Țările de Jos este programată în perioada 21-29 mai.

Eliminarea din orice fază a întrecerii interne o să-i aducă în continuare meciuri în playoff-ul BNXT League lui Landstede Hammers Zwolle.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!