Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Bulancea va rămâne în staff-ul lui Rapid București ca antrenor secund

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
03.06.2022

Marius Bulancea va rămâne în staff-ul lui Rapid București ca antrenor secund

Marius Bulancea, antrenorul principal al lui Rapid București în stagiunea 2021-22, va rămâne în staff-ul grupării feroviare și în sezonul următor, dar în alt post de această dată. Acesta îi va fi secund lui Tudor Costescu, post pe care îl ocupă și la națională în staff-ul lui Dragan Petricevic.

Bulancea a fost omul care a condus echipa către promovare acum două sezoane. În sezonul anterior din LNBM, giuleștenii au terminat pe locul 13 în sezonul regulat, cu un bilanț de 9-21.

În decursul acestei zile, trupa din capitală a mai confirmat un nume în staff. Este vorba de Cosmin Radu, cel care se va ocupa de pregătirea fizică a jucătorilor. El a mai făcut echipă cu Tudor Costescu, ultima dată la Pitești. În 2017, el a fost cooptat în staff-ul tehnic al Vulturilor la FIBA EuroBasket.

Alte mutări confirmate de către Rapid au fost transferurile a doi jucători autohtoni de mare valoare. Este vorba despre Marcu Badiu, care a fost deturnat din drumul spre Steaua București și de Alexandru Olah.

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!