Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Ciulin, prezent din nou la un meci din Basketball Champions League

Marius Ciulin, prezent din nou la un meci din Basketball Champions League

Marius Ciulin a oficiat partida din Basketball Champions League dintre Pinar Karsiyaka și BM Stal Ostrow. Fosta adversară a lui CSM CSU Oradea din sezonul trecut al FIBA Europe Cup a fost aproape de o surpriză în Turcia, dar la final s-a văzut învinsă de echipa gazdă cu scorul de 80-77.

Marius Ciulin a fost chief crew la acest iar din brigada de arbitri au mai făcut parte Gvidas Gedvilas din Lituania și Merk Kukelcik din Slovacia.

BM Stal Ostrow a făcut o primă repriză excelentă și după ce a câștigat primul sfert la 10 lungimi, la cabine intra cu scorul de 51-37. Repriza secundă a avut o altă desfășurare. Pinar a redus 10 puncte din deficit în sfertul trei, pe parcursul căruia polonezii au marcat doar 7 puncte. Totul avea să se decidă însă în ultimele secunde ale confruntării. James Palmer i-a dus pe oaspeți la un singur punct în spate cu 17 secunde rămase de joc. Bonzie Colson a ratat un alley oop dar Michael Roll a recuperat ofensiv și trimis la linia de libere a marcat ambele aruncări. Stal Ostrow nu a avut șansa să trimită meciul în prelungiri, după ce Kobi Simmons a comis un fault ofensiv și partida s-a încheiat cu scorul de 80-77 pentru Pinar.

Bonzie Colson a fost omul meciului cu 18 puncte și 7 recuperări. Semih Erden a adăugat 17 puncte și 5 recuperări. Michael Roll și-a adăugat în cont 14 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

James Palmer a fost principalul artizan al oaspeților cu 21 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Kobi Simmons a contribuit cu 20 de puncte.

Pinar Karsiyaka a ajuns la două victorii din tot atâtea partide în Basketball Champions League, în timp ce BM Stal Ostrow este în căutarea primului succes. Cele două echipe fac parte din Grupa B alături de BAXI Manresa și Hapoel Ierusalim.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!