Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Maurice Watson este noul jucător al celor de la CSO Voluntari

Maurice Watson este noul jucător al celor de la CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat înlocuitorul lui Sarunas Vasiliauskas pe poziția 1, fiind vorba despre americanul Maurice Watson Jr., cel care până recent a fost în lotul lui Telenet Giants Antwerp.

Watson, în vârstă de 29 de ani, a absolvit Universitatea Creighton după ce anterior a fost la Boston University, în ambele locuri prinzând minim 11 puncte și 5 pase decisive pe meci în NCAA.

Pasul la nivel profesionist l-a făcut în 2018, când a semnat cu ZZ Leiden, ulterior având experiențe în Italia, Turcia, Polonia sau Israel, cele mai bune cifre în privința mediei de puncte fiind la Gemlik Basketbol Bursa și Twarde Pierniki Torun.

Watson a semnat în vara acestui an cu Telenet Giants Antwerp, alături de care a adunat meciuri atât în BNXT League, cât și în FIBA Europe Cup. În competiția internă a adunat 12.3 puncte, 6.7 pase decisive și 2.3 recuperări în 31 de minute în medie, iar în cupele europene în patru jocuri a strâns 13.5 puncte, 10 assist-uri, 2.3 intercepții și 2.3 recuperări, cu 56% procentaj de la distanță.

Ultimul meci pentru Mo Watson la Antwerp a fost sâmbăta trecută (22.10), contra lui Mechelen, atunci adunând 18 puncte, 4 pase decisive, 4 intercepții, dar a pierdut și 4 posesii. Din câte se pare, americanul a avut oferte să revină în Polonia, dar le-a refuzat. În presa din Belgia a apărut și o declarație a managerului general al lui Antwerp înaintea ultimului meci pe care Watson l-a jucat acolo, Eddy Faus spunând atunci că echipa caută un alt tip de playmaker și Mo Watson a fost mai mult un marcator.

CSO Voluntari, noua lui echipă, o să joace duminică, 30 octombrie, în Liga Națională pe terenul lui Dinamo București începând cu ora 20.15.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!