Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Măciucă va evolua și în sezonul 2022/2023 la FC Argeș

Mihai Măciucă va evolua și în sezonul 2022/2023 la FC Argeș

FC Argeș Basketball a transmis prin intermediul paginii oficiale de Facebook prelungirea înțelegerii cu Mihai Măciucă, jucătorul în vârstă de 22 de ani urmând să petreacă cel de-al 5-lea an în Trivale.

Măciucă a ajuns la Pitești în sezonul 2018/2019, după ce și-a făcut debutul în LNBM alături de CS Phoenix Galați. În sezonul recent încheiat, baschetbalistul a bifat cea mai mare medie de minute pe parchet de când evoluează în LNBM, terminând cu 7.8 puncte, 3.1 recuperări și 1.2 pase decisive.

În playoff, Măciucă a reușit de patru ori să fie în double figures, jumătate dintre aceste date fiind în seria cu U-BT Cluj. În primul joc al amintitei serii din semifinalele campionatului, Mihai Măciucă a înscris 22 de puncte.

Sportivul născut în București este principalul jucător român din rotația lui FC Argeș.

Pe lângă sezoanele alături de piteșteni și experiența la Galați, Măciucă a jucat la nivelul Ligii 1 pentru Steaua CSM EximBank 2 București și la nivel de juniori pentru Steaua și Dan Dacian București.

FC Argeș este la al treilea anunț oficial cu privire la stagiunea viitoare, după ce l-a prezentat pe Milan Mitrovic drept noul antrenor al echipei și a anunțat continuarea colaborării cu Nikola Jevtovic.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Foarte bine
    M-am gândit zilele acestea cum ar fi sa prelungească Mișu?
    Unul din cei mai buni jucatori din LNB.
    Va continua sa progreseze și in sezonul următor.
    Bravo lui pentru munca depusă!

    cu 1 an în urmă (04.06.2022) Raspunde
  • Csm.O :

    Surprinzător
    Mă așteptam să meargă la Cluj, de unde cred că a avut ofertă, plus oferta de la doua dintre echipele din București. Cei de la Pitești cred că au plusat la salariu, dar sub comanda lui Milan, se va vedea un plus sezonul viitor.

    cu 1 an în urmă (04.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!