Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am dat totul pe teren, nu ca în meciul trei”

Mihai Silvășan: „Am dat totul pe teren, nu ca în meciul trei”

U-BT Cluj-Napoca s-a calificat pentru al treilea sezon consecutiv în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce a închis semifinala cu Rapid București în patru jocuri. Alb-negrii s-au impus vineri, 5 mai, cu 95-76 în Sala Rapid.

Mihai Silvășan a vorbit pentru pagina de Facebook U-BT Cluj-Napoca după terminarea partidei și a amintit printre altele atitudinea bună a echipei sale:

„Mă bucur pentru victorie și pentru calificarea în finală. Se pare că am înțeles că fără o atitudine corectă și fără a da totul pe teren, putem fi învinși de oricine. Din fericire pentru noi, astăzi s-a întâmplat opusul. Am dat totul pe teren, nu ca în meciul trei și cred eu că nu s-a pus foarte mult problema învingătoarei. Am controlat meciul de la un capăt la altul, ceea ce mă bucură. Am rămas puternici și când ei s-au apropiat la 10 lungimi. Am avut mult mai multe recuperări decât ei, ceea ce spune multe despre nivelul nostru de combativitate și de luptă. Mergem mai departe, avem câteva zile de odihnă să pregătim bine meciurile cu Oradea. Evident, este un adversar foarte greu, o echipă bună. Cred că va fi o finală de calitate, cu un baschet pe măsură, din care sper ca noi să ieșim învingători. Acesta este obiectivul nostru și asta ne dorim.”

U-BT va începe finala pe 14 și 16 mai la Oradea, după ce bihorenii și-au asigurat avantajul terenului propriu pe tot parcursul playoff-ului prin câștigarea sezonului regulat.

„Studenții” și „Leii Roșii” vor fi pentru a doua oară în istorie față în față în finala LNBM, după ce în ediția 2020/2021 U-BT a câștigat ultimul act cu 3-2 la general.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Rings for Oradea Kings, ROK
    Tactica lui Silvă a fost citită de The Dream și întoarsă cu 180°: "să dăm totul în teren OK" devine mesajul antrenorului către clujeni, care le va tăia tot elanul atîta cît îl mai au după ce Rapidul le-a spart ața în meciul trei. Să explicăm cum a lucrat CoAch la aceasta: "leii orădeni" cum e supranumită echipa, ne duce la regele animalelor, iar de aici mai e doar un pas pînă la supranumele echipei de "Oradea Kings", pe scurt OK. Cînd Silvă va scrie cu carioca schemele OK la time out, clujenii vor înțelege Oradea Kings și vor fi în teren mai rău decît în no man's land, vor fi sitting ducks pentru Regii Orădeni. Ultima problemă pentru H'Akeem The Dream mai este să vină comanda inelelor de campioni pentru băieți la timp, adică la meciul patru. Let come the Rings for Oradea Kings, Let's ROK...

    cu 1 an în urmă (06.05.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    A joke is like...
    ...a fart. If you have to force it, it's probably shit.

    cu 1 an în urmă (06.05.2023)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Merg eu
      Dacă mergi mai departe și ești puțin blocat s-ar putea să-ți iasă shit-ul pe gură

      Malone era puțin "diferit" dar a luat-o rău în ultima vreme

      Sau poate mâine poimâine aflăm că e un Eliade care încă nu știm dacă a ieșit de la țigănci...

      cu 1 an în urmă (06.05.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!