Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miljan Medvedj se desparte de U Banca Transilvania

Paul Olar

Paul Olar
30.11.2014

U Banca Transilvania și Miljan Medvedj au ajuns la un numitor comun cu privire la rezilierea contractului. Mai mult, potrivit site-ului u-mobitelco.ro, sârbul își va încheia cariera în țara natală.

"După șase-șapte ani petrecuți la Cluj și cu bune și cu rele, dar mai mult cu bune, acum mi s-a ivit ocazia de a pleca la un alt club. Cred că pentru mine și familia mea, fiind la final de carieră, este o bună oportunitate, astfel că de comun acord cu conducerea clubului am decis să încheiem colaborarea. Îi doresc mult succes echipei, le mulțumesc celor de la club și fanilor. Haide U", a precizat baschetbalistul, conform sursei amintite anterior.

Născut în anul 1979, Medvedj reprezintă unul dintre cei mai longevivi străini din Liga Națională. Chiar dacă a evoluat și la CS Otopeni, plavul a cunoscut un succes deosebit alături de U Banca Transilvania. Drept urmare, evidențiem în CV-ul său faptul că a cucerit două medalii de argint ca jucător al ardelenilor.

Totodată, din 2008 și până în prezent, conducătorul de joc a contabilizat 172 de meciuri în campionat, cu medii de 6.5 puncte, 3.8 pase decisive, 2.6 recuperări, respectiv 9.2 la eficiență. Meda a bifat 17 prezențe și în Cupa României, competiție a cărei finală a disputat-o în maieul lui CS Otopeni.

De-a lungul carierei, Miljan a mai jucat la KK Stara Pazova (Serbia), Iva Sabac (Serbia), KK Leotar (Bosnia) sau Zakho (Irak).

*Foto: Andor Marton

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Pacat, mie mi-a placut intotdeauna!

    cu 9 ani în urmă (30.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ..
    ceva-i 'putred' in toata chestia asta..

    cu 9 ani în urmă (01.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!