Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Multe partide amicale desfășurate astăzi, 25 august, între echipele angrenate la Campionatul Mondial

Multe partide amicale desfășurate astăzi, 25 august, între echipele angrenate la Campionatul Mondial

Astăzi, 25 august, au avut loc mai multe partide de verificare între echipele care vor participa la FIBA Basketball World Cup 2019.

Rezultatele consemnate sunt următoarele:

Coreea de Sud vs Cehia 89-97
Lituania
vs Angola 91-56
Venezuela
vs Turcia 71-68
Franța
vs Italia 82-80
Iran vs Polonia 83-88
China vs Republica Dominicană 72-87
Senagal
vs Puerto Rico 90-61
Serbia
vs Noua Zeenlandă 88-78

Meciul dintre Franța și Italia a fost unul foarte echilibrat și decis de prestația excelentă a lui Evan Fournier din repriza secundă. Francezul a încheiat cu 29 de puncte marcate, dintre care 21 marcate în repriza secundă.

Serbia a ținut sub control Noua Zeenlandă, într-un meci în care pivoții sârbi au făcut legea sub panou. Nikola Milutinov a terminat cu 19 puncte, în timp ce Boban Marjanovic a adăugat 17 puncte. Mai jos puteți viziona un rezumat cu prestațiile pivoților sârbi.

FIBA Basketball World Cup debutează pe data de 31 august. Meciul de deschidere este programat între Angola și Serbia, partidă ce va avea loc la Foshan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!