Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nick Russell: „Ne-au învins de curând după un final de meci controversat. Cred că avem armele necesare pentru a ne impune acum”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
31.03.2018

nick russell oradea pitesti

BCM U Pitești are o deplasare dificilă la Oradea în a doua etapă a Top 6 LNBM. 

Fundașul pitestenilor, Nick Russell, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei despre partida ce va avea loc sâmbătă, 31 martie, împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

"Meciul de la Oradea va fi unul dificil, așa cum a fost și în urmă cu câteva săptămâni. Întâlnim o echipă fizică, dar mergem acolo să jucăm și să câștigăm. Trebuie să aratăm pe teren luptă și mândrie. Cum am spus, Oradea este o echipă bună, joacă acasă și poate fi un avantaj pentru ei. Ne-au învins de curând după un final de meci controversat. Cred că avem armele necesare pentru a ne impune acum.Fiecare meci din TOP 6 va fi greu. Noi trebuie să jucăm cu inima și să fim o adevărată echipă. Avem jucători buni, care pot lupta împotriva oricărei formații din campionat. Trebuie să credem în asta."

În partida anterioară, împotriva celor de la BC CSU Sibiu, Nick Russell a fost autorul a 10 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, pentru un indice de eficientă de 14. Acesta se află la primul sezon în România și are în tricoul argesenilor medii de 11,2 puncte, 3,6 recuperări și 3,1 pase decisive pe meci.

Meciul dintre CSM CSU Oradea și BCM U Pitești se joacă sâmbătă, 31 martie, de la ora 17:15, și este transmis în direct pe Digi Sport 4.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!