Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
13.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se va desfășura în această seară este cea dintre Brooklyn Nets și Portland Trail Blazers. Dacă Brooklyn Nets este sigură de prezența în playoff, nu putem spune același lucru si despre Portland Trail Blazers, care se află în acest moment pe poziția a 8-a în clasamentul conferinței de vest, poziție amenințată de alte 3 formații: Phoenix Suns, Memphis Grizzlies și San Antonio Spurs, așadar pentru Lillard & co. această partidă este un must win. Cu Damian Lillard aflat în mare formă, dar și cu un Brooklyn Nets măcinat de absențe, considerăm ca cei de la Portland pornesc cu prima șansă în această confruntare, iar SuperBet pune la dispoziție o cotă de 1.48 ca aceștia să câștige la o diferență de cel puțin 5 puncte.

O altă confruntare care are loc în această noapte în ‘bula’ din Orlando este cea dintre Memphis Grizzlies și Milwaukee Bucks. Memphis Grizzlies este una din decepțiile din Orlando de la reluarea campionatului, cu o singură victorie reușită în 7 partide și devine astfel pasibilă de a rata playoff-ul, lucru greu de imaginat la momentul suspendării campionatului. Aceștia nu se vor putea baza în această partidă pe Tyus Jones, Jaren Jackson și Justise Winslow, în timp ce Milwaukee Bucks nu-i va putea folosi pe Giannis Antetokounmpo și Wesley Matthews, iar Eric Bledsoe, Khris Middleton, Donte DiVicenzo și Ersan Ilyasova sunt considerați incerți. În ciuda prestațiilor mai mult decât dezamăgitoare în ‘bula’ din Orlando pentru cei de la Memphis Grizzlies, unul din remarcații acestei echipe este pivotul lituanian, Junas Valanciunas. Acesta a înregistrat în Orlando medii de 13.7 puncte și 10.4 recuperări. Meciul din această seară nu are nicio miză pentru cei din Milwaukee Bucks, care credem că vor încerca să odihnească cât mai mult din piesele de bază în această întâlnire, astfel este o oportunitate excelentă ca Junas Valanciunas să reușească cel puțin 14 puncte în această noapte. Pentru acest tip de pariu, SuperBet oferă o cotă de 1.45.

Una din pretendentele la poziția a 8-a în clasamentul conferinței de vest este San Antonio Spurs, formație ce va întâlni în această noapte pe cei de la Utah Jazz, echipă calificată deja în playoff. După un început mai greoi, San Antonio Spurs este într-o creștere vizibilă de formă, cu 3 victorii în ultimele 3 partide disputate. Utah Jazz nu a convins deloc în ‘bula’ din Orlando, aceștia au obținut doar 2 victorii în cele 7 meciuri jucate până acum. Este de așteptat ca în această seară Utah să evolueze fără Rudy Gobert și Mike Conley, în timp ce prezența pe parchet a lui Nigel Williams-Goss este pusă sub semnul întrebării. De cealaltă parte, San Antonio Spurs nu se va putea baza în continuare pe LaMarcurs Aldridge,  Trey Lyles, Bryn Forbes și Tyler Zeller. Cele două formații s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon, avantajul întâlnirilor directe fiind clar de partea celor de la San Antonio Spurs, care au reușit să câștige toate partidele disputate. Credem că acest lucru nu se va schimba în această seară, iar SuperBet oferă o cotă de 1.35 pentru victoria celor de la San Antonio Spurs.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

19:00

Boston Celtics – Washington Wizards

1.80

15

2.25

20:30

LA Lakers – Sacramento Kings

1.65

15

2.55

23:00

Phoenix Suns – Dallas Mavericks

1.35

17

3.75

04:00

Orlando Magic – New Orleans Pelicans

1.67

16

2.45

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI

foto: Pool Photo/USA Today Sports

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!