Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
07.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se va desfășura în această seară este cea dintre New Orleans Pelicans și Washington Wizards. De la reluarea campionatului, New Orleans Pelicans au un bilanț de o victorie și 3 înfrângeri, în timp ce adversara sa, a pierdut toate confruntările. Washington Wizards este măcinată de accidentări, drept urmare aceștia nu se vor putea baza nici în această seară pe Bradley Beal, John Wall, Davis Bertans, Garrison Mathews și Gary Payton. De cealaltă parte, New Orleans Pelicans stau mult mai bine la acest capitol, singurul jucător indisponibil pentru această partidă este Darius Miller. Astfel, New Orleans Pelicans, echipă ce-i are în componență pe Brandom Ingram, Jrue Holiday sau Zion Williamson, pornește clar favorită în această dispută. Victoria acestora în fața lui Washington Wizards este cotată la 1.40 de către SuperBet.

O altă partidă care se dispută în această seară în ‘bula’ din Orlando este cea dintre Memphis Grizzlies și Oklahoma City Thunder. Memphis Grizzlies ocupă locul 8 în clasamentul conferinței de vest, ultimul loc ce asigură calificarea în playoff, iar Oklahoma City Thunder se situează pe poziția a 6-a. Memphis Grizzlies nu se regăsesc deloc de la reluarea campionatului, iar calificarea acestora în playoff este pusă în pericol. Aceștia n-au reușit să câștige nicio partidă, iar în această seară o întâlnesc pe OKC, formație ce tocmai i-a învins pe LA Lakers, scor 105-86. Memphis Grizzlies nu-i va putea folosi în această întâlnire pe Jaren Jackson, Justise Winslow și Tyus Jones. De cealaltă parte, OKC nu va putea conta pe serviciile lui Dennis Schroder, Terrance Ferguson și Mike Muscala. Deși au suferit înfrângeri pe linie de la reluarea campionatului, pentru Memphis Grizzlies au fost câțiva jucători care au ieșit în evidență. Unul din aceștia este lituanianul Jonas Valanciunas. Cu o medie de 26.5 minute petrecute pe parchet, acesta a înregistrat medii de 15.7 puncte. De asemenea, din cauza accidentărilor din lotul celor de la Memphis, este de așteptat ca Valanciunas să joace în această partidă peste media sa de 26.5 minute. În aceste condiții, considerăm că jucătorul lituanian are șanse foarte mari ca în această partidă să reușească cel puțin 14 puncte. Pentru acest tip de pariu, SuperBet oferă o cotă de 1.50.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

00:00

Brooklyn Nets – Sacramento Kings

2.50

16

1.65

01:30

Philadelphia 76ers – Orlando Magic

1.50

16

2.95

04:00

Toronto Raptors – Boston Celtics

1.80

15

2.25

 

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI.

foto: oklahoman.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!