Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe este noul antrenor principal al lui CSM Târgu Jiu

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.10.2022

Porter Troupe este noul antrenor principal al lui CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu are un nou antrenor oficial începând de astăzi. Claudiu Alionescu a făcut un pas în spate pentru a deveni directorul tehnic al echipei gorjene, iar locul său va fi luat de Porter Troupe. Veteranul american își va păstra și rolul de jucător.

Claudiu Alionescu a preluat echipa în iarna acestui an, dar renunță acum la postul de principal din vina problemelor medicale. Anunțul acestei schimbări a fost făcut de Robert Bălăeț, directorul clubului, la conferința de presă premergătoare partidei cu CSM Ploiești. Postul de antrenor secund va fi ocupat de Alexandru Gliga.

Porter Troupe își anunțase retragerea în această vară, dar gorjenii au reușit să îl convingă să revină pe parchet pentru un ultim dans. După trei meciuri de campionat, baschetbalistul de 39 de ani are medii de 8.7 puncte, 5.3 recuperări și 2.3 pase decisive, iar CSM Târgu Jiu are un bilanț de 0-3 în Liga Națională.

Porter a ajuns în 2008 în România și a evoluat o bună perioadă de timp pentru Energia Rovinari/Târgu Jiu, înainte de a juca pe rând și pentru CSM Steaua, BCM U Pitești, SCM U Craiova și CSM Târgu Jiu. De asemenea, el a mai evoluat în campionatele din Canada, Liban, Polonia și Lituania.

Primul test pentru noul antrenor de la CSM Târgu Jiu va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 18:00, pe terenul celor de la CSM Petrolul Ploiești.

*foto: csmtargujiu.ro/Alin Peptan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!