Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primul sezon pentru Marcel Țenter în care nu ajunge în finală

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.05.2012

U Mobitelco Cluj-Napoca a ratat calificarea în finala Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12. Formația de pe Someș a fost învinsă de către BC Timișoara cu scorul general de 3-0 în penultimul act al competiției.

Se întâmplă pentru prima dată în ultimii trei ani când clujenii ratează calificarea în marea finală. Totodată este prima dată pentru Marcel Țenter în calitate de antrenor principal la nivel de Divizia A masculin când nu reușește să califice echipa în finală.

În sezonul competițional 2009/10, primul pentru Țenter în funcția de antrenor principal al lui U Mobitelco, această echipă a câștigat sezonul regulat și a avansat în finală, acolo unde a pierdut în fața lui CSU Asesoft Ploiești cu scorul general de 4-0.

Apoi, în stagiunea 2010/12, a doua pentru Țenter la timonă, Clujul a terminat sezonul regulat pe poziția a 2-a pentru ca apoi să câștige primul titlu de campioană a României în ultimii 15 ani după o finală adjudecată în fața aceleiași formații prahovene. Scorul general a fost de 4-2.

În schimb, sezonul 2011/12 s-a încheiat cel mai prost pentru ardeleni. U Cluj a terminat sezonul regulat pe locul al 3-lea și a fost eliminată în turul al doilea al playoff-ului, urmând să joace finala mică.

În ultimii șapte ani U Mobitelco Cluj a avut un titlu național (2011), trei finale pierdute (2006, 2008, 2010), o semifinală (locul 3, 2007) și un sfert de finală (2009).

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj :

    Derby
    Urmeaza duelul ranitilor

    cu 12 ani în urmă (06.05.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    ?
    in ce data vor avea loc meciurile Medias-Cluj?

    cu 12 ani în urmă (06.05.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    ?
    in ce data vor avea loc meciurile Medias-Cluj?

    cu 12 ani în urmă (06.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!