Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Vîrnă: „De pe parchet am simțit că i-am respectat prea mult”

Radu Vîrnă: „De pe parchet am simțit că i-am respectat prea mult”

România a pierdut clar primul meci din bula de la Valencia, care contează pentru calificările la EuroBasket 2022. „Vulturii” au pierdut clar în fața Poloniei, scor 91-61, într-un meci în care nu au emis niciun fel de pretenție.

La conferința de presă de după meci a fost prezent Radu Vîrnă, care a vorbit despre acest joc. Jucătorul de la Steaua consideră că tricolorii au avut prea mult respect față de adversar și astfel a venit și acestă prestație slabă:

„Am întâlnit Polonia, o forță în baschetul european. De pe parchet am simțit că i-am respectat prea mult și puteam juca mult mai bine. Am început în forță partida, noi am înscris cu dificultate iar ei au dictat ritmul pe toată durata partidei. Aceasta a fost problema noastră.”

Radu Vîrnă a vorbit și despre ce pot învăță „vulturii” după astfel de jocuri:

„Meciurile acestea sunt făcute doar ca să ne clădească caracterul, să căpătăm experiență și în viitor să facem față acestor echipe foarte puternice din Europa. Sperăm că o creștem de la meci la meci și o să acumulăm cât mai multă experiență. ”

În partida cu Polonia, Radu Vîrnă a jucat timp de 20 de minute și a reușit să-și treacă în cont 11 puncte și o pasă decisivă.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!